Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Voortrekker

70 cl
Niet op voorraad
SKU
15216
€ 33,95

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Voortrekker gin is een ongelooflijke premium gin die u met gemak kunt onderscheiden van andere gins. Kenmerkend is de frisse en opvallende verpakking. De X op de fles is een verwijzing naar de vlag van de voortrekkers (de potgieters vlag). De voortrekkers waren voormalige Nederlandse kolonisten die in de jaren 1830 tot 1850 de grote trek door Zuid-Afrika maakten. De Voortrekker gin wordt in Nederland gedistilleerd bij Unique Brands. Kenmerkend voor deze gin is de opvallende oranje kleur.

De mooiste en meest verse Zuid-Afrikaanse sinaasappels en 6 andere botanicals worden gebruikt om deze gin te maken, te weten: zoethout, vanille, engelwortel, gember, Nederlandse jeneverbessen, citroenschil en korianderzaad. Deze botanicals worden gebruikt voor de fermentatie en het kleuren van deze geweldig mooie gin.

De citrus is duidelijk waarneembaar in de neus. Het resultaat van deze mix is een heerlijk frisse gin met exotische tinten en in de smaak een perfecte balans tussen citrus en de overige botanicals die ook terugkomen in de afdronk.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Soort Citrusachtig
Merk Voortrekker
Swipen voor 1 additionele foto