Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Ungava

70 cl
In voorraad
Slechts 1 beschikbaar!
SKU
12568
€ 34,15

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Ungava Canadian gin is een heerlijke premium gin uit het Ungava gebied in het Noord Arctisch gebied van Canada. Deze ligt ten noorden van Quebec. Ungava betekent "naar de vrije wateren". Een echte kenner herkent de unieke smaken en weet wat er anders is aan deze exclusieve gin. Ungava biedt net iets meer dan andere gins vanwege zijn extreem hoge kwaliteit en heerlijke Arctische blends.

Met botanicals zoals de Crowberry Noorse jeneverbessen en labrador thee extracten blinkt de Ungava qua originaliteit flink uit. Deze smaken zijn zelden of niet te vinden in andere gins.

Qua smaak kan de Ungava Canadian Gin het beste worden vergeleken met de Isfjord en andere Arctische gins. De andere botanicals die gebruikt zijn in deze unieke gin zijn jeneverbessen, citroenschil, engelwortel, korianderzaden, zoethout, kurkuma en nog veel meer!

Ungava geeft een zachte, frisse, florale en kruidige indruk. In de neus ontstaat een kruidig aroma, die eerst zeer scherp ruikt maar wordt gevolgd door warme florale tinten. In de mond onthult Ungava geleidelijk zijn smaak, maar snel word je de rijkdom van haar aroma’s gewaar.  Deze gin heeft een botanische en zeer complexe kruidige afdronk, maar deze worden verzacht door florale noten.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 43,1 %
Soort Citrusachtig
Swipen voor 1 additionele foto