Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Tides Blanc Ocean Lady Edition

70 cl
In voorraad
SKU
15218
€ 45,95

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Tides Lady Blanc Gin is de enige gin, naast de Tides Blanc Ocean gin, ter wereld die wordt gedistilleerd volgens het au bain-marie principe, waardoor de temperatuur constant kan worden gehouden. Dit brengt natuurlijk met zich mee dat het distillatieproces veel langer duurt, maar hierdoor neemt de gin meer de smaken van de botanicals over.

Deze exotische gin bestaat uit de volgende botanicals: aardbei, bramen, blauwe besjes, viooltjes, rozenblaadjes, zeekraal, jeneverbessen, koriander, engelwortel, citroen verbena, kaneel, appelsien, limoen, citroen en bergamot.  

Het aroma van de Tides Blanc Ocean Lady Edition gin is vooral floraal en door de toevoeging van de wilde bramen, aardbeien en blauwe bessen smaakt deze gin fruitiger, dan zijn oudere broertje. De Tides Lady Blanc gin heeft een zachtere afdronk met toetsen van roosjes en viooltjes en wat zilt van de zeekraal.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 37,5 %
Soort Floraal
Merk Tides Blanc Ocean
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto