Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

The King of Soho

70 cl
In voorraad
SKU
15174
€ 36,95

Gratis verzending binnen België vanaf €200

The King of Soho Gin is een authentieke London Dry Gin die wordt gedistilleerd in het hart van Londen en is een eerbetoon van zijn zoon Howard aan Paul Raymon, de originele “King of Soho". Deze echte premium gin wordt op traditionele wijze 4 keer gedistilleerd en heeft heerlijke tonen van jeneverbessen, koriander en een hoge aanwezigheid van citrus vruchten. In het bijzonder grapefruitschil, die heel rijk is aan smaak en wordt gebalanceerd door engelwortel en cassia schors. Het is een complexe, harmonieuze gin die in totaal 12 botanicals bevat.

Hierdoor heeft de gin in de neus een sterke overheersende jeneverbesgeur met een achterliggende zoete citrus toets, waar de grapefruit sterk in contrast staat met de zachte, warme kruiden. Door de gebruikte botanicals ontstaat een bijzonder smaakprofiel en een delicate combinatie van zoetigheid en citrus, met bittere toetsen die waarschijnlijk komen van de grapefruit. De gin heeft een zachte zoete citrus afdronk. De King of Soho Gin is de "royale gin voor cocktails met een koninklijke spirit!"

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 42 %
Soort Zacht
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto