Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Tann's

70 cl + glas
In voorraad
SKU
15191
€ 44,00

Gratis verzending binnen België vanaf €200

OPMERKING: Orders die geplaatst worden op 21 juli of later worden pas vanaf 8 augustus behandeld.

In de Spaanse provincie Catalonië ligt de distilleerderij van de Tann’s gin. De Tann’s gin werd in 1977 gelanceerd en had een uitgesproken jeneverbes smaak. Maar net zoals de tijden, veranderen ook smaken. Deze Spaanse gin wordt nu geproduceerd van 100% graanalcohol en 9 botanicals. Deze geven deze gin een fijne smaak en een moderne touch.

Een drievoudige distillatie zorgt ervoor dat de Tann’s gin bijzonder verfijnd is en voorzien wordt van een uitzonderlijk krachtige smaak. Ontdek de zoete en geparfumeerde karakters van deze pittige gin. Na openen van de fles wordt uw neus geprikkeld door fruitige aroma’s. Bij het proeven wordt uw mond gevuld met een verscheidenheid aan smaken. Ontdek toetsen van jeneverbes en komkommer vergezeld door de fruitige facetten van mandarijn en citroen verrijkt door florale noten van rozenblaadjes en oranjebloesem met een vleugje zoethout.

Laat deze prachtige geschenkverpakking aan huis leveren en zorg voor een onvergetelijk geschenk.

Meer Informatie
Inhoud 70 cl + glas
Alcoholpercentage 40 %
Soort Zacht
Merk Tann's
Limited Edition

serveertip

Tann's
tip 1
tip 2 - vrouwelijke versie
Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!