Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Spring Ladies Edition Gin

50 cl
In voorraad
SKU
12518
€ 49,20

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Spring Ladies Edition Gin is een bijzondere, zachte maar toch frisse gin met een florale finish. Dus dames, hierbij presenteren wij u Spring Gin: ‘The Ladies Edition”. Het alcoholgehalte van de Spring Ladies Edition is teruggebracht naar 38,3% en er zijn twee nieuwe botanicals aan het recept toegevoegd, te weten witte perziken en China White Monkey Tea. Witte perziken bevatten minder zuur en smaken zoeter dan gele perziken. China White Monkey Tea is een wit-groene thee uit de Chinese kustprovincie Fujian, gemaakt van jonge blaadjes. De thee kan slechts tijdens de eerste weken van de lente geplukt worden. Dat gebeurt ’s morgens, als de knoppen nog gesloten en bedauwd zijn. Ze zijn bedekt met het perzikachtige dons dat typisch is voor voorjaarsthee en witte thee.

De Spring Ladies Edition is een echte droge gin  ontwikkeld voor de dames. Het aroma en de smaak van de Spring Gin krijgen meer florale accenten door de thee en weinig tannines, maar ook meer zoete accenten door de witte perziken.

Serveertip

Tip 1

Tip 2

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 38,3 %
Soort Floraal
Merk Spring
Swipen voor 1 additionele foto