Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Spring Gentleman's Cut

50 cl + 2 tonics
In voorraad
SKU
15156
Speciale prijs € 49,20 Normale prijs € 59,00

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Deze gin is een Gentleman’s only (maar niet heus hoor) voor heren die hogere eisen stellen aan klassieke gin. Deze unieke gin werd gedistilleerd tijdens de korte lente van 2012. Door het hoge alcoholgehalte komen de botanicals van de Spring Gin Gentleman’s Cut nog beter tot uiting en biedt deze nog  meer mogelijkheden voor cocktails en gin tonics. De Spring Gentleman’s Cut is niet voor bangeriken. Het is een luxueuze gin met een alcoholpercentage van maar liefst 48,8 % en heeft een episch pallet van botanicals: jeneverbes, rabarberwortel, dennenknopjes en oranjebloesem.

In de neus komen de citrusaroma’s naar boven. Deze zorgen voor een bepaalde unieke frisheid.  De smaak is licht met delicate toetsen van kruiden, citrus en peper en geven een rijk mondgevoel, wat eindigt in een zachte finish. Een heerlijke gin voor de echte gentleman!

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 50 cl + 2 tonics
Alcoholpercentage 48,8 %
Soort Krachtig
Merk Spring
Limited Edition
Nieuw
Promo
Swipen voor 1 additionele foto