Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Smuggler's Strength Gin

70 cl
In voorraad
SKU
15271
€ 24,25

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Smuggler’s Strength is een gin uit verboden tijden, van een eens gezegevierde maar nu vergeten distillaat, een geest uit het verleden, rijk aan charme en een mysterie die alleen de beste kruiden kunnen voortbrengen. Met hun getrainde neuzen, goede kennis van de omgeving waar de beroemde smokkelaars opereerden, met groot geduld en veel liefde, was het meester distilleer team uiteindelijk in staat om dit excellente product opnieuw te produceren. Smuggler’s Strength gin is een zachte gin, maar pittig en erg droog in vergelijking met andere gins.

Deze gin bevat jeneverbes, heide, koriander, engelwortel, zoethout en citroenschil en is een zeer droge versie van de London Dry Gin.

In de neus is de gin floraal, kruidig, grassig en zelfs een beetje houterig met een frisse citrustoon. De smaak is zacht, rond en goed gebalanceerd met een lichte toetsen citrus.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Soort Zacht
Merk Smuggler's
Swipen voor 1 additionele foto