Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Sloane's gin

70 cl
In voorraad
SKU
12524
€ 34,75

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Sir Hans Sloane (1660-1753) werd in zijn zoektocht naar de perfecte combinatie van plantenextracten om zijn jenever te maken, getroffen door de omvang en de volledigheid van zijn persoonlijke botanische collectie. Deze collectie werd vergaard tijdens zijn leven en vormden later de basis van het Britse en het Natural History Museum. Sloane’s gin is een uitzonderlijk zachte gin, een premium gin, die al talloze prijzen heeft gewonnen. Zo was Sloane’s de unanieme winnaar bij de San Fransisco Spirit Competition van 2011 en ging deze ook naar huis als World’s Best Gin. De gin werd tevens bekroond als Best White Spirit. Sloane’s wordt dan ook uitsluitend in kleine batches geproduceerd zodat men deze bekroonde kwaliteit kan verzekeren van iedere fles die de distilleerderij verlaat.

De botanicals die men gebruikt om de Sloane’s gin te maken zijn jeneverbessen, koriander, vanille, citrus, iriswortel, sinaasappel en engelwortel. Het aroma en de smaak zijn dankzij de verse citrusvruchten, zacht en citroenachtig. De zoete sinaasappelen en citroenen uit Spanje zorgen voor een bijzonder frisse afdronk.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Soort Citrusachtig
Swipen voor 1 additionele foto

serveertip

Sloane's
Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!