De kers op de gin

Bij ons verlaat elke fles ons met een leuk kaartje met een creatieve tip. Waarom? Het aanbod bij Gifts & Bottles is zo groot, je zou er de weg bij verliezen.

De betere restaurants en de vele kookprogramma’s leiden er toe dat iedereen de lat hoog legt voor zichzelf. Gasten ontvangen heeft op vandaag iets weg van lekker tafelen: ja, maar liefst geen steken laten vallen. Onze poederkleurige receptenkaartjes geven vertrouwen aan de ginliefhebber die straks wil uitpakken met zijn correct geserveerde gin. Hij wordt door dit leuke kaartje geadviseerd om het perfecte glas te gebruiken, de juiste tonic te kiezen die de drank opheft en een bekroning toe te laten met de juiste garnituur.

Onze poederkleurige receptenkaartjes geven vertrouwen aan de ginliefhebber die straks wil uitpakken met zijn correct geserveerde gin.

Een bekroning met de juiste garnituur.

Hij wordt door dit leuke kaartje geadviseerd om het perfecte glas te gebruiken, de juiste tonic te kiezen die de drank opheft en een bekroning toe te laten met de juiste garnituur.

De betere restaurants en de vele kookprogramma’s leiden er toe dat iedereen de lat hoog legt voor zichzelf. Gasten ontvangen heeft op vandaag iets weg van lekker tafelen: ja, maar liefst geen steken laten vallen. Onze poederkleurige receptenkaartjes geven vertrouwen aan de ginliefhebber die straks wil uitpakken met zijn correct geserveerde gin.

  • Om het perfecte glas te gebruiken
  • De juiste tonic te kiezen die de drank opheft
  • En een bekroning toe te laten met de juiste garnituur

Maak de perfecte Gin Fizz Silver!