Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Satao

50 cl
In voorraad
SKU
12587
€ 36,55

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Satao is een op en top Duitste gin. De naam komt van de meesterdistillers die een passie hebben voor de bescherming van olifanten en die geloven dat de huidige generatie de bescherming van olifanten moet bewaken. Wie een gin koopt van Satao Gin steunt ook de Big Life Foundation. Er worden maar 800 flessen per batch geproduceerd. Maar dit is natuurlijk niet de enige reden waarom u deze gin zou moeten bestellen.

De Satao gin werd gemaakt met het idee dat de essentie van Afrika naar boven moest komen bij het proeven. Daarvoor werden maar liefst 14 botanicals gebruikt waaronder jeneverbes, cassiaschors, sinaasappelschil, gember, lavendel, vlierbloesem, pimento bessen, appelen, dennennaalden en typisch Afrikaanse botanicals zoals Baobab, Buchu, Leeuwenstaart en Duivelsklauw. Deze gin wordt maar één keer gedestilleerd.

In de neus heeft de Stao gin een aards boeket, dat komt door de aroma’s van dennennaalden die sterk doorkomen. In de mond zijn het vooral de kruidige smaken die opvallen, gevolgd door de droge smaak van dennenboom en jeneverbessen.

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 45 %
Soort Floraal
Merk Elephant
Swipen voor 1 additionele foto