Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Portobello Road gin

70 cl
In voorraad
SKU
12479
€ 32,90

Gratis verzending binnen België vanaf €200

In 1740, toen Londen in de greep was van de “Gin Craze”, schonk de Portobello Star Bar al alcohol. Tegenwoordig gaat het er in de Bar wel wat verfijnder aan toe en heeft het beruchte drankhol van weleer zich nu bij de beste bars ter wereld geschaard. De bovenverdieping herbergt het Gin Institute, het op een na kleinste museum van Londen, met de kleinste distilleerketel. Coppernicus (zo heet de ketel) produceert de uitstekende gin van Notting Hill. Huiselijk, klein, de sfeer is er bijna clandestien.

De Portobello Road gin is een klassieke London Dry gin en bevat traditionele botanicals en specerijen. De jeneverbes is top of the bill en het citrusfruit zit meer op de achtergrond. De gin heeft een prachtig palet van specerijen, jeneverbessen, zacht citroengras en een hint van rode bessen. U proeft peper, en kruiden zoals: kaneel en nootmuskaat en een selderachtig accent van engelwortel. In het aroma treft u de hete witte peper en zware bessen met veel jeneverbes. De gin heeft een droge, frisse afdronk van citrus. De gin heeft een alcoholpercentage van 42%.

Serveertip

  • TonicFever-Tree / 1724
  • Garnituren: koriander & schijfje citroen

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 42 %
Soort Zacht
Swipen voor 1 additionele foto