Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Poppies Gin

50 cl
In voorraad
SKU
12486
€ 21,50

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Tijdens de eerste wereldoorlog distilleerde Charles Rubbens jenever in zijn bekende distilleerderij te Zele. De typische smaak die ontstond was het gevolg van een verfijnd en afgewogen mengsel van geselecteerde botanicals. Poppies Gin was een felbegeerde drank bij de Britse soldaten tijdens de oorlog van 14-18. Een slok Poppies Gin verwarmde hen op lange koude nachten in de loopgraven en hielp hen de moed erin te houden. De stenen kruikjes werden doorgegeven van man tot man. De Poppies zijn trouwens ook het symbool van de Eerste Wereldoorlog. Vandaag de dag wordt de Poppies Gin nog altijd met een hersluitbare dop geleverd.

De ambachtelijke likeurstokerij is de enige in Vlaanderen waar men nog altijd een authentieke kruidenzolder aantreft met goed geheimgehouden in- en uitheemse kruiden. Poppies Gin wordt gemaakt op basis van klaprozen (Poppies) en de andere botanicals behoren tot het goed bewaarde geheim van de distilleerderij.

De Poppies Gin is een uiterst florale gin die heerlijk past bij elke gelegenheid.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 40 %
Soort Zacht
Merk Poppies
Swipen voor 1 additionele foto