Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Pink 47 gin

70 cl
In voorraad
SKU
12476
€ 26,50

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Pink 47 Gin is een juweeltje onder de gins. De Pink 47 is een gin waarbij men gebruik gemaakt heeft van de beste ingrediënten die er te verkrijgen zijn. Deze gin wordt gedistilleerd van 12 botanicals die allen zorgvuldig zijn geselecteerd, ongeacht wat de kosten zijn om aan deze botanicals te raken.

 Zo komen de jeneverbessen uit Italië, de amandelen uit Spanje die gebalanceerd worden door nootmuskaat uit West-Afrika en verschillende exotische kruiden uit de Arabische wereld. Het resultaat mag er zijn: een zuivere, complexe en veelzijdige gin die in een prachtige diamantvormige fles komt en gebotteld wordt op 47%.

 Bij het aroma kan een overvloed aan kruiden in een fris jasje worden waargenomen. De geur van limoen en jeneverbessen zorgen voor een florale tint, die behoorlijk uitgesproken naar voren komt. Bij de smaak zijn de jeneverbestinten behoorlijk sterk en komen deze ook zeer uitgesproken naar voren. De botanische ingrediënten worden bijzonder goed in evenwicht gebracht en zijn ontzettend zuiver, waarbij de citrus verantwoordelijk is voor de kenmerkende, frisse tint. De afdronk is eenvoudig weg samen te vatten in 3 woorden: kort, helder en droog. Over het algemeen beschikken we hier dus over een wel doordachte mix van botanische ingrediënten die zorgen voor een smaakvolle London Dry gin.

Deze Pink 47 gin is een gin die zich uitstekend verleent om als geschenk te geven aan elke vrouwelijke ginliefhebber in uw omgeving.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 47 %
Soort Zacht
Merk Pink 47
Swipen voor 1 additionele foto