Over Gifts & Bottles

Beste klant, beste online shopper, beste bezoeker van Gifts & Bottles (opgericht anno 2010), Hier zijn we terug met onze gloednieuwe look : Giftsandbottles.com op zijn best ! Gifts & Bottles.com is partner van exclusieve goederen en werkt samen met Dobbels-Lefevere N.V. De exclusieve selectie gebeurt door Dhr. Lieven Dobbels.

Voor de Bottles-zijde geven wij het vertrouwen voor de exclusieve selectie van dranken aan http://www.dobbels-lefevere.be uit België – Waregem. Dobbels-Lefevere N.V. heeft ruim 20 jaar ervaring en staat zeer goed bekend voor hun ongelofelijke kennis in o.a. wijnen, whisky en gin. Hun aanbod en voorraad onder 1 dak is enorm.

Voor de Gifts-zijde, beloven wij u een heel creatieve site te worden met een aantrekkelijk aanbod van toffe hebbedingen.


Wat je ziet op onze online shop, kan je ook daadwerkelijk kopen !

Zeldzame of unieke goederen zijn echter héél beperkt voorradig en kunnen razendsnel verkocht zijn. Dit betekent aan de ene kant een snelle uitputting van de voorraad, maar aan de ander kant ook een snelle vernieuwing van het aanbod. Van zodra de voorraad van een product uitgeput is, is dit duidelijk te zien op de site.

We zijn anders dan de anderen !

Wanneer goederen nooit meer verkrijgbaar zullen zijn, dan zijn ze zichtbaar doorgehaald en worden na een bepaalde tijd van de site gehaald. “Niet meer verkrijgbaar” is bij ons niet meer kunnen aankopen: u verliest dus helemaal geen tijd met uw bestelling. U zal ook niet iets toegeleverd krijgen dat “hetzelfde zou kunnen zijn”. Dit onderscheidt ons zonder twijfel van vele andere online shops. Voor een bestelling van meer dan 50 flessen, contacteert u ons best even via info@giftsandbottles.com. Dan bent u onmiddellijk zeker van de voorraad.

Onze ervaring betekent voor u : geen tijdverlies !

Wenst u een individuele geschenkverpakking van een groot, tot ja zelfs extreem groot, aantal flessen, of wenst u gepersonaliseerde geschenken ook op evenveel adressen te doen toekomen, dan organiseren wij dit graag voor u van naaldje tot draadje. Als het nu gaat over duizenden of tienduizenden pakketten op korte termijn ronddelen, dan kan u beroep doen op onze super ervaring! 


Ons advies is : DAAG ONS UIT !