Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Origin

70 cl
In voorraad
SKU
12574
€ 61,65

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Iedere gin kenner heeft intussen de mond vol van “Head, Heart & Tale". Deze Flemish Gin Distiller's Heart "the Ori Gin" is een heart of the heart, ook wel “coeur de chauffe” genoemd. Met andere woorden het beste van het beste uit een batch. Uiteraard mag het onttrekken van deze kern uit een batch geen kwaliteitsverlies voor de “gewone” FG 20-3 betekenen. Om het resultaat te verkrijgen van deze gin is er veel vakmanschap en precisiewerk nodig.

De FG 20-3 gin is 2 maal gedistilleerd in een koperen ketel op basis van een graandistillaat en 23 kruiden. Op deze manier worden er maximaal 36 flessen Ori Gin geboren uit een volledige batch FG 20-3 gin. Deze gin is een reis terug in de tijd naar de oorsprong van gin in zijn meest zuivere vorm. The Ori Gin is een zeer exclusieve gin en is maar beperkt verkrijgbaar. De botanicals van deze gin zijn helaas niet bekend, maar de smaak van de Ori Gin is zeker complex en intens te noemen.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 49,3 %
Soort Krachtig
Merk FG
Swipen voor 1 additionele foto