Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Opihr

70 cl
In voorraad
SKU
15150
€ 35,25

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Opihr Oriental Spiced Gin is een London Dry Gin gemaakt met plantaardige ingrediënten. De ingrediënten van deze kruidige gin zijn de Indonesische Cubeb bessen, Indiase zwarte peper en Marokkaanse koriander, die allemaal op de route liggen naar het Verenigd Koninklijk. Daarnaast vindt men in deze gin ook nog koriander, citrus en jeneverbes.

In de mond zijn het de Oosterse specerijen die je tegemoet komen. Deze zorgen voor een warm gevoel in de mond die blijft hangen, maar niet toeneemt in intensiteit. In de neus zijn het vooral de koriander en de pepers die de bovenhand nemen. Maar ook de andere kruiden komen aan bod met een glad parfum en op het einde een uitbarsting van de citrustonen. De Opihr Oriental Spiced gin heeft een verfrissende afdronk met toetsen citrus en specerijen. Een zachte exotische London dry gin met botanicals van over de hele wereld!

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Soort Floraal
Merk Opihr
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto