Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Octomore 06.1. Scottish Barley 5y

70 cl
In voorraad
SKU
20808
€ 155,00

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Octomore 6.1 is één van 's werelds zwaarst geturfde Single Malt Whisky's binnen een zeer gelimiteerde en experimenteel genummerde reeks. Deze unieke reeks heeft de veronderstelling dat de kwaliteit van Scotch Whisky in functie staat met zijn leeftijd, volledig achterhaald. 

Op een heuvel hoog boven Port Charlotte op de Rhinns of Islay ligt het raadsel van de Octomore Farm, hier had men ooit een eigen distilleerderij, ouder dan het prachtige laagliggende dorp. Octomore staat op vandaag voor een terugkeer naar de felle onafhankelijkheid, toen zelfvoorziening de enige optie was en de wettigheid van distillatie zelf nog steeds een revolutionair concept was. De manschappen die de vuren toen verzorgden, teelden de gerst op hun eigen land en sneden de turf uit de oevers. 
Octomore is ervan overtuigd dat zij de geweldige Octomore 6.1 op vandaag zouden hebben begroet als 'De ijzeren vuist in de fluwelen handschoen'.

Met een gelimiteerde uitgave van slechts 18.000 flessen haalt u met deze Octomore 6.1 een wonderbaarlijke spirit in huis gekenmerkt door zijn zware turf verrijkt door een licte en delicate complexiteit.

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 57 %
Merk Bruichladdich
Streek Isle of Islay
Smaak Peated
Limited Edition
Swipen voor 1 additionele foto