Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Nonino Chardonnay Grappa

70 cl
In voorraad
SKU
14243
€ 46,10

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Nonino is een klein familiebedrijf en is een van de meest beroemde Italiaanse grappa producenten. De eerste Nonino distilleerderij werd opgericht door Orazio Nonino in Ronchi di Percoto, in de regio Friuli in het noordoosten van Italië. Grappa is het oudste en meest traditionele distillaat van Noord Italië. Onder de huidige leiding van Gianola Nonino werd de Nonino grappa bekend onder de beroemdheden van Italië. Gianola Nonino heeft diverse prijzen gewonnen en geïnnoveerd op het gebied van de grappa productie op verschillende manieren. In 1973 werd Nonino het eerste bedrijf die een commerciële grappa produceerden uit één enkele druivensoort, de Picolit druif.

De Nonino Chardonnay grappa wordt geproduceerd van de afval van de Chardonnay druif en wordt tussen 8 en 10 maanden zonder toevoegingen gerijpt in kleine houten vaten, zodat de grappa de smaken en het karakter van het vat kan opnemen. De productie van grappa is gelimiteerd en afhankelijk van de individuele oogst.

De Nonino Chardonnay heeft een mooie, lichte amberkleur. Het aroma van de grappa is elegant en heeft hinten van vanille en vers gebakken brood. In het smakenpalet komen tonen van chocolade en amandelen naar boven.

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 41 %
Merk Nonino
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto