Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Nibs Smooth

50 cl
In voorraad
SKU
12607
€ 34,50

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Deze likeur draagt een verrassend nieuwe combinatie in zich. De Nibs Smooth is een likeur gemaakt met cacao in een zoet-zacht combinatie. De Azteken dronken vloeibare Cacao om hun goden te vereren. Dit bracht Bart Van Cauwenberghe op het idee om zijn ambacht ten volle te gebruiken om iedereen die het wil, te laten genieten van een goddelijke chocolade ervaring.

De verleiding begint al van bij de eerste slok. Een overweldigende geur van vanille en toffee die onmiddellijk al uw zintuigen doen prikkelen en automatisch in een andere stemming komt. “Belgische ambassadeur van chocolade”, niet zomaar een titel voor Bart Van Cauwenberghe! Hij slaagt er telkens als geen ander in om hemelse chocoladesmaken te creëren. Deze creatie is een geslaagd evenwicht tussen geroosterde, licht gerookte cacaobonen en zachte vanille.

Bart, ook manager van “De Zwarte Vos” uit Deinze, raadt aan om deze Nibs op 3 verschillende manieren te proberen: stoer en puur “On The Rocks”, verfijnd door een scheutje in Champagne of in een creatieve cocktail. “Nibs is culinair genot in een fles”: zo omschrijft Bart het.

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 35 %
Merk Nibs
Swipen voor 1 additionele foto