Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Mombasa Colonel's Reserve

70 cl
In voorraad
Slechts 1 beschikbaar!
SKU
12552
€ 57,50

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Deze botteling is een eerbetoon aan de legertop van het Victoriaanse Britse Rijk. Zij brachten vrede in het Britse Oost-Afrika dankzij dialoog. Een prachtige ondoorzichtige witte fles op een houten voetstuk. Het werd 4 maal gedistilleerd in small batches.

De Mombasa Club Colonel's Reserve is een special edition gin, waarvan het ontstaan van vele eeuwen geleden dateert. De witte fles waarin deze gin zit, is de belichaming van de geschiedenis van de legendarische social Mombasa Club in Kenia.

De botanicals die u terugvindt in deze unieke gin zijn exotische engelwortel, cassia schors en korianderzaad, in combinatie met een aantal andere veel voorkomende kruiden zoals kruidnagel en  komijn.

Het totaal pakket is onoverwinnelijk, geen enkele gin kan tippen aan deze Mombasa Colonel’s Reserve. Het aroma van de gin is aan de kruidige kant, wat de meeste mensen wel kan verleiden, maar de toetsen anijs en citrus voegen een extra dimensie toe, waardoor het eindresultaat er zeker mag zijn.

Net als bij de Monkey 47 gin, die ook een gin van de bovenste plank is, zal uw gehemelte genieten van een zoet en harmonieus geheel, dat zowel fris als super elegant is. Alle smaken van de botanicals worden in de mond waargenomen, gecombineerd met de overheerlijke jeneverbes, die de gin maakt tot wat hij daadwerkelijk is: een legendarische super gin. De afdronk kan omschreven worden als bitter en prikkelt alle zintuigen en doet verlangen naar meer. Dit overheerlijke mengsel is voor velen een drankje dat rechtstreeks uit de hemel is gekomen. De gin bevat 43,5% alcohol.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 43,5 %
Soort Krachtig
Merk Mombasa
Limited Edition
Nieuw
Swipen voor 2 additionele foto's