Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Meyer's M2 Asperge

50 cl
In voorraad
SKU
15260
€ 44,20

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Door de positieve feedback die zij op hun nieuwe stijl met de Meyer’s M1 kiwibes gin ontvingen, wilden Christophe Demeyer en Tim Veys voor hun tweede telg net een stapje verder gaan. Als trotse Belgen gingen zij aan de slag met een nationaal product en ware delicatesse: de witte asperge. De koningin der groenten maakte nu ook kennis met het razend populaire drankje. Per 100 liter wordt 30 kilo van deze witte groente gedistilleerd. Samen met lievevrouwebedstro en nog enkele geheime ingrediënten, maken dat de Meyer’s Gin Asperge een excentrieke smaak heeft, die u met geen enkele andere gin kunt vergelijken. De Meyer's gin M2 Asperge is een gewaagde premium gin.

De fijne aroma’s van de asperges komen u meteen in de neus tegemoet. Het pittige karakter van de gin ontstaat door de toevoeging van de lievevrouwebedstro en geeft de gin zowel een citrus als floraal aroma. Zowel in de mond, als in de afdronk zijn de fijne smaken van het witte goud goed waar te nemen.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 43 %
Soort Zacht
Merk Meyer's
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto