Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Meyer's M1 Kiwibes

70 cl
In voorraad
SKU
15259
€ 36,60

Gratis verzending binnen België vanaf €200

In april 2014 lanceerden Christophe Demeyer en Tim Veys een zeer uitzonderlijke gin op de Belgische markt: Meyer’s M1 kiwibes gin. Het duo Demeyer en Veys komen met deze gin hun belofte na om een unieke gin te maken. Meyer’s M1 kiwibes gin is een originele, aromatische en zachte fruitige premium gin die erg toegankelijk is, zelfs voor de beginnende gin liefhebber. Voor de eerste keer werd de kiwibes als hoofdingrediënt in een Belgische gin gebruikt. Een kiwibes is een groene bes ter grootte van een druif en heeft de smaak van een rijpe kiwi. Hierdoor krijgt de Meyer’s gin een exotische, zoete en zomerse beleving.  Naast de kiwibes bevat deze unieke gin ook de volgende botanicals: jeneverbessen, steranijs, venkel en citrus.

Na duidelijke aroma’s jeneverbessen ontwaart u snel de fruitige toetsen kiwibes. Zoet en zacht in de mond met een zeer scherpe anijs afdronk. Kortom Meyer's Gin is een pittige gin met een gouden zacht hartje!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 38 %
Soort Zacht
Merk Meyer's
Swipen voor 1 additionele foto

serveertip

Meyer's M1 Kiwibes
Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!