Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Mayfair

70 cl
In voorraad
SKU
12492
€ 29,20

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Mayfair gin is een echte premium gin, afkomstig van een Londense familiedistilleerderij waar de geheimen van het vak al 300 jaar worden doorgegeven. Het is één van de weinige gins die nog echt in Londen zelf gemaakt wordt. Elke fles ondergaat een strikte controle en verlaat de distilleerderij pas als de meester distilleerder tevreden is. De Mayfair gin is een verrukkelijke London Dry gin van de bovenste plank, met elegantie en traditie troef.

Alle botanicals: jeneverbes, korianderzaad, engelwortel en orris worden met de hand geplukt door mensen die van hun passie hun beroep hebben gemaakt en dat vertaald zich naar een schitterend palet boordevol kruiden.

De aroma’s in de neus zijn zeer floraal en de smaak omvat overwegend jeneverbes, peper en een vleugje kruiden. De Mayfair gin schittert vooral op de afdronk, waar zijn florale kant weer naar boven komt. Natuurlijk wil het oog ook wat! Deze zeer elegante fles is het ideale cadeau om uw schoonvader of man mee te verwennen!

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Soort Floraal
Merk Mayfair
Swipen voor 1 additionele foto