Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Master's London Dry Gin

70 cl
Niet op voorraad
SKU
15225
€ 25,95

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Master's Gin is afkomstig uit het gin mekka Villanova in Barcelona. Deze premium gin uit Spanje wordt gedistilleerd door MG Distillerias, die al meer dan 150 jaar gin stoken. Door hun eeuwenoude gin know how wisten ze het recept te verfijnen door deze Spaanse gin meerdere malen te distilleren.

Om de London Dry Gin Master’s te maken worden jeneverbes, koriander en citroenschillen als botanicals gebruikt. De gin wordt drie keer gedistilleerd, waarbij bij de tweede keer citroenschillen worden toegevoegd die meer dan een jaar gemacereerd zijn. Bij de derde keer wordt de gin gedistilleerd zodat een zuivere premium gin wordt verkregen.

Het aroma is vol en kruidig en de neus wordt doordrenkt met jeneverbessen, rozemarijn en rozijnen. De London Dry Gin Master’s heeft een volle kruidige smaak, zacht en met tinten van kruiden en citrusvruchten. De afdronk is bitter door de citroenschillen.

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Soort Floraal
Merk Master's
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto

serveertip

Master's
Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!