Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Marton's Cru Momo

50 cl
In voorraad
Slechts 1 beschikbaar!
SKU
15207
€ 59,00

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Martons Cru Gin & Momo is Gin is een eigenzinnige Italiaanse gin van Roby Marton en een zeer gelimiteerde uitgave. De flessen zijn genummerd en stuk voor stuk getekend en zitten in een prachtige zwarte kist met 4 halve liter flessen pure gin. De kist bevat 2 verschillende flessen: de Cru gin en de Momo Cru. Beide gins worden geproduceerd van de beste granen, bronwater en zijn twee keer gedistilleerd. Voor de bereiding wordt een deel van het definitieve destillaat in een container gedaan en krijgt een koude infusie voor de definitieve verfijning. De Cru gin is verrijkt met verse gember en de Momo heeft extra kardemom om een totaal andere smaak te verkrijgen. Marton's Premium Dry gin is een ambachtelijke gin met een licht troebele gele kleur. Deze kleur komt omdat men de gin niet filtert zodat alle smaken het beste kunnen worden behouden. De gin is geproduceerd met de beste granen, bronwater uit Italië en is 2 keer gedistilleerd.

Bij de Cru gin wordt gebruik gemaakt van de volgende botanicals: schillen van citrusvruchten, kaneel, zoethout, anijszaad, jeneverbessen, roze peper, mierikswortel, gember, rode vruchten en kruidnagel. Bij de Marton’s Premium Dry gin gebruikt men: schillen van citrusvruchten, kaneel, zoethout, zaden van anijs, jeneverbes, roze peper, mierikswortel, gember, rood fruit en kruidnagel.

In de neus geeft deze gin duidelijke geuren van jeneverbes en zoethout. In de mond een zachtheid met rode bessen en mierikswortel. Het is een complexe gin met een correcte droogheid. Een perfecte gin om puur van te genieten.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 47 %
Soort Krachtig
Merk Marton's
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto