Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Madame Geneva Rouge

70 cl
In voorraad
SKU
15209
€ 47,80

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Madame Geneva is een revolutie in de traditionele gin markt. De combinatie van de typische smaak van jeneverbes en de fruitigheid van een rode wijn zorgen voor een compleet nieuwe spirit. Bent u in de stemming voor een compleet nieuw gin-tonic avontuur? Dan moet u voor de Madame Geneva Gin Rouge gaan!

De bittere, maar frisse gin bevat, in tegenstelling tot de Madame Geneva Blanc,  46 verschillende botanicals en is samengevoegd met een intense, aromatische rode wijn. Deze rode wijn is gebaseerd op primitivo druiven die afkomstig zijn uit Apulia, Italië van 60 jaar oude wijnstokken. De uitgebalanceerde aromatische botanicals (met een basis van jeneverbes) maken van de Madame Geneva Rouge een ideale basis, een volle en fruitige beleving, gecombineerd met een  1e klas rode wijn. De karakteristieke rode kleur geeft uw gin cocktail een speciaal uiterlijk en een bijzondere ervaring. Een geweldige zomer appetizer die past bij elke gelegenheid.

Het is een milde en zachte gin, met een complexe opbouw. Een volledig nieuwe smaakervaring met kruiden. Bitter maar toch fris.

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 41,9 %
Soort Krachtig
Merk Madame Geneva
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto

serveertip

Madame Geneva Rouge
  • Tonic: Fentimans / Indi
  • Garnituren: blauwe druiven OF blaadje munt
Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!