Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

London n°3

70 cl
In voorraad
SKU
12410
€ 42,20

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De London N°3 gin wordt gedistilleerd door Berry Bros & Rudd uit Londen. Deze gin werd in 1698 uitgebracht om de traditionele London Dry gin te eren. Ondanks zijn oorsprong in Groot Brittanië wordt deze gin vandaag de dag gedistilleerd door De Kuyper Royal Distillers in Nederland. Men maakt nog steeds gebruik van het oorspronkelijk recept. De sleutel op de fles is een symbool van betrouwbaarheid en degelijkheid, eigenschappen die deze London N°3 gin ook met zich meedraagt.

Deze gin bevat 6 botanicals, namelijk Italiaanse jeneverbes, Spaanse zoete sinaasappel, Marokkaanse koriander, engelwortel, kardemom en pompelmoes.

In de neus komen de frisse aroma’s van pompelmoes en sinaasappel u tegemoet, gevolgd door een toets kardemom. In de mond ervaart men een frisse citrussmaak, waar vooral de pompelmoes zich weet te onderscheiden. Daarna barst de jeneverbes als het ware open in de mond. Deze Engelse gin heeft dankzij de kardemom een warme afdronk, de engelwortel zorgt voor een aardse droogheid.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 46 %
Soort Citrusachtig
Merk London
Swipen voor 1 additionele foto