Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Hendrick's Minisculinity

35 cl
In voorraad
SKU
15229
€ 27,00

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Hendrick's wordt sedert 1999 geproduceerd in small batch en gedistilleerd in Ayrshire, waar men gebruik maakt van het aanwezige zachte Schotse water. Door het ongewone distilleerproces ontstaat er een unieke gin. Deze drank hecht veel waarde aan de sublieme en uitzonderijke kwaliteit van de ingrediënten. Ze gebruiken hiervoor een verrukkelijk en bijzonder palet van 11 planten, afkomstig uit de vier hoeken van de wereld. Hendrick's Gin wordt met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden van 450 liter per keer en volgens 2 verschillende manieren gedistilleerd.

Met de Minisculinity biedt Hendrick’s Gin alle liefhebbers een miniatuurversie van 35 cl aan. Deze miniatuurcreatie vormt een introductie tot de bijzondere wereld van Hendrick’s Gin, die mensen aanmoedigt om te genieten van de speciale momenten van het leven.

De verpakking van 35 cl is het geknipte geschenk voor de feestdagen!

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 35 cl
Alcoholpercentage 41,4 %
Soort Zacht
Merk Hendrick’s
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto