Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Haswell

70 cl
In voorraad
SKU
12520
€ 34,00

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De citrussmaak van de Haswell Gin maakt het een ideale gin om in de zomer van te genieten. Verfrissend en kruidig met een peperige nasmaak. Deze Engelse gin gaat gekleed in een mooie mat transparante fles.

Julian Haswell heeft de beste ingrediënten van overal ter wereld gebruikt. Allereerst worden er 3 basis ingrediënten gebruikt: jeneverbes, engelwortel uit China en korianderzaad uit Marokko. Om er een citrus draai aan te geven, zijn verschillende botanicals toegevoegd: Spaanse citroen zeste, Afrikaanse bessen, zoete, bittere sinaasappelschil uit Spanje en Marokko, zoethout en boonkruiden. Hiermee wilde hij een gin maken die puur goed te drinken is, maar ook een heerlijke Gin Tonic maakt.

Dit is hem ook zeker gelukt; in 2011 viel Haswell in de prijzen in de London Cocktail Week en ook de Soho Wine Supply heeft het karakter van deze frisse gin geprezen. Of u uw gin nu puur of in een cocktail drinkt, deze geprezen gin mag u absoluut niet missen.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 47 %
Soort Citrusachtig
Merk Haswell
Swipen voor 1 additionele foto