Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Granit Bavarian

70 cl
In voorraad
SKU
15132
€ 47,60

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Traditionele vaardigheden in combinatie met de hedendaagse internationale markt voor sterke dranken creërt Granit Bavarian, een gin die zijn zachte karakter ontvangt van het kristalheldere bronwater uit het Beierse Woud.

Melisse en gentiaan voeren de boventoon qua smaak terwijl de afdronk de rode draad van jeneverbes heeft. De aroma's die u tegemoet komen zijn citroenschil, koriander en kardemom. Granit Bavarian is een gin met een complexe smaak van 28 verschillende botanicals. Klassieke kruiden en specerijen zoals citroen, koriander en kardemom worden gecombineerd met kruiden uit het Beierse Woud, zoals gentiaanwortel en bergvenkel om de kenmerkende smaak te geven.

Een leuke extra die u ontvangt is het stukje graniet uit de granietgroeve van Hauzenberg dat aan de hals van de fles hangt. Plaats het in de vriezer en u kunt het als een ijsblokje gebruiken. Dit voorkomt ook dat er water van ijsblokjes in uw drank terechtkomt en zal zeker een de aandacht trekken onder uw vrienden.

Het karakter demonstreert duidelijk dat er 100 jaar ervaring schuilgaat achter deze zachte gin. Probeert u zelf deze Duitse gin eens.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 42 %
Soort Zacht
Merk Granit Bavarian
Swipen voor 1 additionele foto