Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Gold 999,9

70 cl
In voorraad
SKU
15128
€ 41,65

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Deze complexe Franse gin dankt zijn naam aan de gouden distilleerketel die in het begin van de 20e eeuw werd gevonden. Ook de zuiverheid en smaak die van de tangerine en het vleugje vanille met amandelen ontstaat, verwijst naar de naam.

De eerste indruk die u van de Gold 999,9 gin krijgt is de frisse smaak van mandarijn en citrus met een subtiele vanille afdronk. De eerste geur die u opmerkt, zal de jeneverbes zijn, gevolgd door mandarijn met een finale van bloemige noten en tangerine. Deze vele smaken en aroma's komen tot stand door de botanicals die de gin verrijken: jenerverbes, tangerine, verse violet, spicy ginger, koriander en balsamico aroma’s met amandel en vanillle.

De fles waarin de gin wordt geleverd doet de naam eer aan: een opmerkelijke gouden fles die mooi in de kast zal staan. Drink het puur of mix het in een cocktail, met deze hoogwaardige gin zult u gegarandeerd genieten.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Soort Floraal
Merk Gold
Swipen voor 1 additionele foto