Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Gin Mare

70 cl
In voorraad
SKU
32447
€ 44,50

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Een Mediterraanse gin die in de 19e eeuw voor het eerst werd gestookt in een pittoresk Spaans vissersdorpje. In een achttiende-eeuwse kapel werd de gin in oplages van 250 liter gestookt. Gin Mare is een zwoele gin die nog steeds bestaat uit regionale ingrediënten en daardoor van zeer hoge kwaliteit is.

Tot de Spaanse botanicals die deze gin tot stand brengen, behoren de Arbequina olijven, basilicum, tijm en rozemarijn. Hiernaast wordt het aangevuld door klassieke botanicals zoals jeneverbes, koriander, kardemom en citrus. De specerijen zorgen voor een zware, kruidige aroma van zwarte olijven en rozemarijn. Verse koriander, basilicum en rozemarijn zijn smaken die de boventoon voeren.

Om de perfecte balans te vinden, distilleert men de ingrediënten in deze gin apart. De sinaasappels en citroen laat men eerst een jaar in alcohol weken, voordat het wordt gedistilleerd.

Waan uzelf in mediterrane sferen met deze bijzonder smaakvolle gin. Ideaal om puur te drinken of als cocktail.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 42,7 %
Soort Floraal
Merk Gin Mare
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto