Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Gillemore

50 cl
In voorraad
SKU
15277
Speciale prijs € 41,50 Normale prijs € 45,80

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Louis Gillemon, een Belgische ondernemer, lanceerde deze florale gin op 19-jarige leeftijd. Toen al wist hij zijn know-how en ervaring te verwerken tot een magische gin. Hij wou een zachtere variant op de markt brengen die zowel door vrouwen als mannen wordt gesmaakt. En of hij daarin geslaagd is! De Gillemore Gin wordt in een koperen alambiek gedistilleerd door Stokerij De Moor in Brugge. De lijst van gebruikte botanicals is op zijn minst uitgebreid te noemen: jeneverbessen, korianderzaad, rozemarijn, iris wortel, kardemom, paradijszaad (maniquette peper), zeste van limoen, kaneel, komijn, nootmuskaat, steranijs en zoethout.

Puur gedronken wordt het kruidige gecounterd door een pittige en tevens zoete toets wat voor een intrigerende smaakcombinatie zorgt. De smaak van citrus is aanwezig maar vervaagd naar de achtergrond.

Een toverachtige gin in een fantasierijk flesje voor magische momenten!

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 46 %
Soort Citrusachtig
Merk Gillemore
Nieuw
Promo
Swipen voor 1 additionele foto