Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Flor de Cana 18y

70 cl
In voorraad
SKU
12564
Speciale prijs € 42,75 Normale prijs € 49,30

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Flor de Cana 18y is een 18-jarige rum die wordt gemaakt in het oosten van Guatemala, 230 meter boven de zeespiegel, in het stadje Zacapa. Dit stadje werd in 1876 opgericht bij een spoorweg stop en al snel kwamen er reizigers uit de hele wereld naar deze bruisende stad. De nagelaten erfenissen zijn nog steeds te zien in de lokale familienamen. In 1976 vierde de stad zijn honderdjarig bestaan en ter gelegenheid hiervan besloot het rum producerende bedrijf om iets speciaals te doen en werd er een unieke rum geproduceerd.

Het merk Flor de Cana heeft een reputatie hoog te houden met haar producten, kwaliteit is iets wat men verwacht van het merk. De rum heeft een mooie rode tint en een prettig aroma van leer en rook bij de opening. Subtiele hints van nootmuskaat, piment en hazelnoot zijn subliem gemixt in de karamelachtige smaak, een waar meesterwerk wat betreft uitbalancering van de botanicals.
Het smakenpalet is vrij droog met een duidelijke aanwezigheid van eikenhout, met hier en daar een vleugje kruiden en karamel. De afdronk is glad en blijft niet te lang hangen en heeft een “clean exit”.

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Merk Gaugin
Nieuw
Promo
Swipen voor 1 additionele foto