Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Filliers Tangerine

50 cl
In voorraad
SKU
12485
€ 34,75

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Filliers Tangerine Gin is een Belgische gin waar de Spaanse roots van de meesterdistilleerder Pedro Saez del Burgo tot uiting in komen. Deze gin werd op basis van de Filliers Dry Gin 28 gemaakt waar nog eens tangerine uit Valencia werd toegevoegd. De botanicals worden maar liefst 5 maal gedistilleerd in een kleine koperen stil.

In de neus ervaart men vooral de sinaasappelaroma’s. In de mond komen deze aroma’s ook naar boven, aangevuld met een aantal exotische toetsen. De jeneverbes is ook duidelijk aanwezig en wordt verder aangevuld met toetsen kardemom, koriander, peper en hop.. De Filliers Tangerine gin smaakt uitstekend op een warme zomeravond.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 43,7 %
Soort Citrusachtig
Merk Filliers
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto