Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Fifty Pounds

70 cl
In voorraad
SKU
12414
€ 32,95

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Deze Engelse gin wordt getypeerd door zijn speciale fles die pure elegantie en schoonheid uitstraalt. De naam komt van een taks die George II opgelegd had aan alle stokerijen tijdens de 18e eeuw. Door deze taks van 50 pond werden heel wat stokerijen verplicht om hun deuren te sluiten.

De Fifty Pounds gin bevat jeneverbes, engelwortel, koriander, zoethout, citroen, sinaasappel en paradijszaden.

Deze mix zorgt voor een zeer fris aroma in de neus waar men ook lichte toetsen limoensap en jeneverbessen kunnen onderscheiden. In de mond smaakt deze gin heel verfrissend en zijn het vooral de citrussmaken die hun weg banen naar de smaakpappillen. De Fifty Pounds gin is een gin dat uitstekend past om te drinken tijdens een warme zomeravond.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 43,5 %
Soort Zacht
Merk Fifty Pounds
Swipen voor 1 additionele foto