Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Ferdinand's Saar

50 cl
In voorraad
SKU
15189
€ 43,35

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Duitste gin Ferdinand’s Saar dankt zijn naam aan Ferdinand Geltz. Hij zorgde er namelijk voor dat de familie Zilliken al meer dan 250 jaar wijn kan verbouwen. Deze familie is verantwoordelijk voor de Riesling die men terugvindt in deze bijzondere gin. Ondertussen is de 11e generatie van de familie nog altijd wijn aan het verbouwen naast deze unieke gin. Deze fles wordt getypeerd door het luxueus papier dat hem onthult. Dit zorgt ervoor dat deze gin dan ook pure luxe uitstraalt.

In de neus verrast deze Ferdinand's Saar door een natuurlijke geur van lavendel, citroengras en een paar lichte toetsen citrus. In de mond zijn het vooral de smaken van citrus, tijm en jeneverbessen die doorsmaken. Na enige tijd komen ook de smaken van gember los. De afdronk van deze gin is lang en fruitig.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 44 %
Soort Floraal
Merk Ferdinand
Swipen voor 1 additionele foto