Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Edgerton Pink

70 cl
In voorraad
SKU
15134
€ 32,95

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Edgerton Pink gin onderscheidt zich meteen door zijn felroze kleur. Deze kleur komt van de granaatappel die gebruikt wordt in deze gin en die niet enkel voor een leuke kleur zorgt, maar ook voor een unieke smaak.

Om de Edgerton Pink gin te maken worden maar liefst 14 botanicals gebruikt: jeneverbessen, korianderzaad, engelwortel, liswortel, citroenschillen, sinaasappelschillen, zoethout, kaneel, cassiaschors, amandelpoeder, satureja, nootmuskaat, paradijsgranen en Turnera Diffusa. De granaatappel wordt pas na de destillatie toegevoegd.

Deze Engelse gin heeft een fruitige aroma in de neus, die te danken is aan de granaatappel. In mond smaakt deze gin behoorlijk fruitig en floraal.

De Edgerton Pink gin verleent zich uitstekend om te drinken als gin tonic, maar ook om te gebruiken in kleurige cocktails.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 43 %
Soort Floraal
Merk Edgerton
Swipen voor 1 additionele foto