Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Vodka

Items 1-8 van 9

per pagina
Pagina
Toon filtersVerberg filters
Bekijken als

Items 1-8 van 9

per pagina
Pagina
Toon filtersVerberg filters
Bekijken als

Meer informatie over Vodka

Online vodka kopen in België

Koop een premium fles vodka online en laat deze thuis bezorgen. Een fles exclusieve vodka, zoals Belvédère Vodka of Beluga Vodka, als geschenk geven zal zeker gesmaakt worden. U kunt zo’n fles bij u thuis laten leveren en zelf afgeven, of uw ontvanger nog meer verrassen door het bij hem of haar thuis te laten bezorgen.

Wat is vodka?

Vodka is een sterke heldere drank die je tong laat tintelen. Deze bijzondere drank wordt tot maximaal 95% gedistilleerd en dan verdund met water. Het wordt onder andere gestookt uit aardappelen, tarwe, rogge en gerst. In tegenstelling tot andere gedistilleerde dranken, laat men vodka niet rijpen. Onze selectie vodka's bestaat onder andere uit de volgende soorten:

Canadese vodka

Tegenwoordig behoren de Canadese vodka's tot één van de beste ter wereld. Welke vodkaliefhebber kent de beroemde Crystal Head vodka niet?

Poolse vodka

Poolse vodka staat internationaal bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Naast de traditionele vodka, heeft Polen ook op smaak gebrachte vodka's. Om de diepte van de smaken het best te proeven, serveert u de vodka koud en slurpt u deze langzaam op. Eén van de meest bekende Poolse vodka’s is de Belvédère Vodka. Deze behoort tot de top van de wereld. De aangename aroma’s, de zachte en delicate smaken, de lange afdronk en de legendarische flessen zorgen ervoor dat deze vodka echt uniek is.

Russische vodka

Russische vodka wordt tot op de dag van vandaag nog steeds volgens het originele recept uit 1894 gemaakt. Een fles Russische vodka kopen is dan ook een beetje geschiedenis in huis halen.

Botanicals vodka

Botanicals zorgen ervoor dat de vodka een nieuwe dimensie krijgt. Het zorgt voor een leuk effect in je glas, maar ook in je mond. Ontdek onze botanicals en geef het volgende glas vodka dat je drinkt een hele nieuwe dimensie.