Blends

3 Items

Toon filtersVerberg filters
Bekijken als

3 Items

Toon filtersVerberg filters
Bekijken als

Meer informatie over Blends

Blenden is als toveren ! Neem bv. een gin, doe er een paar druppeltjes extract bij en… hopla, je krijgt een totaal andere gin!

De blends van Copperhead zijn heel leuk. Zij zijn werkelijk een meerwaarde voor de gin en ze hebben ook dezelfde invloed als het woord het zegt : aperitivum (om de appetijt aan te wakkeren), energeticum (zodat je een energieboost krijgt), digestivum (als slot na een heerlijke maaltijd).

Geniet van de bijzondere smaak blends met verrassende en zachte afdronk van de Copperhead gin. Deze gin wordt gedistilleerd in koperen ketels met 5 belangrijke ingrediënten; jeneverbes, engelwortel, sinaasappelschil, koriander en kardemom. Het is een gin waar je puur heerlijk van kunt genieten en die al uw zintuigen zal prikkelen. Het bijzondere aan deze gin is dat u hier blends aan kunt toevoegen om smaken en aroma’s beter uit te laten komen; Copperhead Energeticum, Copperhead Digestivum en Copperhead Aperitivum. Hoe deze Copperhead blends de gin verbeteren, leest u hier:

De Copperhead blends

Copperhead Energeticum

Voeg een sterker aroma van citrus toe aan je gin met de Copperhead Energeticum. De guaranabes verhoogt je energieniveau.  Als garnituur voor deze blend kan je dan gebruik maken van een schijfje citroen of jeneverbessen. Vergeet ook zeker niet de gepaste botanicals toe te voegen.

Copperhead Digestivum

Een zoetere gin maak je met de Copperhead Digestivum. Gember stimuleert de spijsvertering. Een gin tonic met Copperhead Digestivum erin is zeker de moeite waard.  Bij de Copperhead Digestivum kan je een schijfje sinaasappel of gember toevoegen om deze gin tonic perfect af te werken.

Copperhead Aperitivum

Verhoog de bittere smaak van je gin met de Copperhead Aperitivum. De grapefruit en engelwortel bevorderen je eetlust. Deze blend zal perfect afgewerkt worden met een schijfje sinaasappel.

Hoe maakt u de perfecte Copperhead?

  1. Schenk ongeveer 5 cl Copperhead in uw glas.
  2. Voeg maar 3 tot 4 druppels van de blend bij de Copperhead. Meer heeft u niet nodig. Want vergeet niet: in blends zitten ook alcohol.
  3. Vul het glas met ijs en voeg de garnituren toe.
  4. Vul het glas met tonic.

Koop nu uw Copperhead Blends online

Versterk de citrus van uw gin met de Copperhead Energeticum, geniet van de zoetigheid van de Copperhead Digestivum of kies voor de bittere Copperhead Aperitivum. Welke u ook kiest, wellicht probeert u ze zelf allemaal eens, naast de versterkte smaken geniet u ook van de bijkomende voordelen. Uw Copperhead Blends koopt u nu online in onze webshop, waar u overigens ook de Copperhead gin kunt kopen. Aarzel niet langer en koop nu uw gin en gin blends online. Op zoek naar een leuk kerstgeschenk voor een ginliefhebber? Ontdek onze Copperhead geschenkmand.