Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Accessoires

Winkelen per

5 Items

Toon filtersVerberg filters
Bekijken als
 1. Cocktailmaatje 3 - 5 cl Cocktailmaatje 3 - 5 cl
  Cocktailmaatje 3 - 5 cl
  Promo
  Speciale prijs € 2,95 Normale prijs € 7,10
  Meer info
 2. Citrusperser Citrusperser
  Citrusperser
  Promo
  Speciale prijs € 4,20 Normale prijs € 7,95
  Meer info
 3. Barlepel Barlepel
  Barlepel
  Nieuw
  Promo
  Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 7,95
  Meer info
 4. Gin O'Clock Gin O'Clock
  Gin O'Clock
  Nieuw
  Promo
  Speciale prijs € 20,85 Normale prijs € 25,45
  Meer info

5 Items

Toon filtersVerberg filters
Bekijken als

Meer informatie over Accessoires

Champagne: dé drank bij uitstek voor feestelijke gelegenheden, of het nu een eindejaars-, huwelijks- of verjaardagsfeest is. Bubbels die het glas laten sprankelen, het ontpoppen van de kurk en de mooiste glazen, het hoort er allemaal bij! Bij een drank dat zo veel en overal wordt verkocht, horen natuurlijk ook de leukste en handigste accessoires, zoals een champagnestop en one-hand-openers. En die vindt u ook bij Gifts & Bottles.

Champagne stop

Natuurlijk is niet elke champagnefles direct leeg en bewaart u het overschot graag voor een andere dag. Onze champagnestop dient dan ook om het overschot op een optimale manier te bewaren. De stoppers zijn van hoge kwaliteit en kunnen telkens opnieuw gebruikt worden. Uitstekend om thuis te gebruiken en gemakkelijk mee te nemen als u van plan bent om op vakantie van een glaasje te genieten.

Champagne-one-hand-opener

Makkelijker kan het niet, champagne met één hand ontkurken. De opener is van onberispelijke kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat de kurk niet wegschiet. Zo is die fles champagne tijdens alle feestelijke gelegenheden in een handomdraai geopend! De one-hand-opener is compact genoeg om overal met u mee te nemen, handig als u een weekendje of een weekje weggaat!

Bestel nu uw champagne accessoires bij Gifts & Bottles

Naast de meest heerlijke en exclusieve champagnes, vindt u deze accessoires ook in onze webshop. Gemakkelijk en snel te bestellen en zo bij u aan de deur geleverd. Ideaal om als geschenk te geven aan iemand die van champagne houdt, of natuurlijk voor uzelf. Waarom neemt u ook niet even een kijkje bij onze heerlijke champagnes om deze unieke accessoires te vergezellen?

Gin en tonic, de ouderwetse klassieker die vandaag de dag nog erg populair is. Heerlijk fris voor een warme zomerdag met een tikje bitterheid. De jeneverbes moet een overheersende smaak hebben en subtiel worden gekruid door bijvoorbeeld koriander, rozemarijn en basilicum om het nog smaakvoller te maken.

Dit drankje was vroeger enorm populair vanwege zijn medicinale werking. Jeneverbes werd bijvoorbeeld gebruikt in de tijd van de zwarte pest en kinine, wat je in tonic terugvindt, is een bewezen antistof voor malaria.

De perfecte gin tonic serveren

Wat de perfecte gin tonic is, hangt natuurlijk geheel af van uw eigen voorkeur. Heeft u zelf nog nooit een gin tonic gemaakt, probeer dan het onderstaande recept eens uit. Wat heeft u nodig?

 • Tonic

 • Gin

 • Ijsblokjes of ijsvormen (bollen)

 • Spiraalvormige barlepel

 • Cocktailmaatjes

 • Zester

 • Bol glas

Hoe gaat u te werk:

 1. Vul het glas met ijsblokjes. Zorg ervoor dat de ijsblokken die u gebruikt groot genoeg zijn, zodat deze niet volledig wegsmelten gedurende de periode dat u van uw gin tonic geniet. Zou maakt u een heerlijk koud drankje waar de smaken uitstekend in uitkomen. 

 2. Schenk 50 ml gin en 1 flesje tonic in het glas! (de regel is 1/5 gin, 4/5 tonic) Maar dit pas je aan naar smaak. Gebruik cocktailmaatjes om de milliliters perfect af te meten. Natuurlijk kunt u zelf wat meer gin of tonic gebruiken. Tonic in het glas laten lopen via de spiraalvormige barlepel.

 3. Gebruik de zester om de schil van de limoen heel fijn mee af te schrapen. Voeg dit toe het glas. Je kan ook de garnituren reeds invriezen in de ijsbollen, vergeet niet dat dit dan louter decoratief is & dat deze geen aroma’s zullen afgeven.

 4. Je kan het glas versieren door op de rand een stukje limoen te zetten.

Koop uw gin, tonic en accessoires online

Heeft u ook trek gekregen in dit verfrissend drankje, maar heeft u de ingrediënten en accessoires nog niet in huis? Bekijk dan ons aanbod van gins, tonics en botanicals en plaats uw bestelling online. Uw bestelling wordt geleverd waar u het zelf wilt.