Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Double You

70 cl
In voorraad
SKU
12541
€ 44,30

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Double You gin is een Belgische gin die gedistilleerd wordt in Brouwerij & Alcoholstokerij Wilderen. Deze Belgische klepper wordt gemaakt met 21 verschillende kruiden. De fles waarin deze gin zit wordt gekenmerkt door een tekening waar men duidelijk aan de ene kant een engel kan ontwaren en aan de andere kant een duivel. De engel staat voor "welbewust", de duivel voor "verleiding". Wie deze Double You gin koopt of mag ontvangen als geschenk, krijgt ook toegang tot de distilleerderij in Wilderen. De twee metalen clips die aan de dop hangen zijn namelijk een gratis ticket om deze distilleerderij te gaan bezoeken.

In deze gin vindt men onder andere jeneverbes, hop, rozen, bloesem en koriander terug.

Wie de Double You gin proeft zal het eerst verrast worden door zijn kruidig en karaktervol boeket. In de mond domineert de smaak van jeneverbessen gevolgd door de kruiden en afgesloten met een bittere afdronk.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 43,7 %
Soort Krachtig
Merk Double you
Swipen voor 2 additionele foto's