Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Death's Door

70 cl
In voorraad
SKU
12425
€ 48,00

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De naam “Death’s Door” verwijst naar een smalle doorgang die naar Lake Michigan leidt, en waar kolonisten vaak schipbreuk leden. Deze Death’s Door Gin is een op en top Amerikaanse gin. De botanicals die gebruikt worden komen allemaal rechtstreeks uit Wisconsin.

Deze gin is het beste bewijs dat je niet veel botanicals hoeft te gebruiken om een goeie gin te maken. De Death's Door gin is een combinatie van botanicals en een perfect uitgevoerd distilleerproces die ervoor zorgt dat deze gin een topper is.

De botanicals die men terugvindt in de Death’s Door Gin zijn jeneverbes, koriander en venkelzaad.

Bij het proeven zal een kruidig boeket van aroma’s je tegemoet komen. In de mond zullen vooral de smaak van jeneverbessen en kruiden de bovenhand hebben. Nadat deze smaken weg zullen ebben gaan de peperachtige smaken doorkomen. Death’s Door gin is een simpele, maar heerlijke gin voor elke gelegenheid.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 47 %
Soort Citrusachtig
Merk Death's Door
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto