Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Copperhead

50 cl + 3 blends
In voorraad
Slechts 1 beschikbaar!
SKU
15122
Speciale prijs € 75,35 Normale prijs € 81,60

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Copperhead gin is ondertussen niet meer weg te denken uit het Belgische ginlandschap. Deze gin is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de apotheker Yvan Vindevogel en Bernard Filliers (van de graanstokerij Filliers). De Copperhead gin wordt verkocht in een bijzonder opvallende koperen fles. Copperhead verwijst niet enkel naar de ketels die gebruikt worden om deze gin te distilleren, maar ook naar het type slang dat symbool is voor de farmacie en die men ook kan terugvinden op de fles.

De botanicals die men terugvindt in de Copperhead gin zijn jeneverbessen, sinaasappelschil, korianderzaad, engelwortel en kardemom.

Deze mix resulteert in en zachte en frisse neus met citrusvruchten en kruidige accenten. In  de mond onderscheidt men sterk de jeneverbessen, citrusvruchten en kardemom.

Daarnaast produceert Copperhead ook blends die uitstekend smaken bij gin. In dit pakket vindt u de drie blends van Copperhead terug, namelijk de Aperitivum, Digestivum en Energeticum. Met de Aperitivum wordt uw gin tonic het perfect aperitief om de eetlust op te wekken. Met de Energeticum zal uw maag verlicht worden tijdens de maaltijd en de Digestivum zorgt ervoor dat uw maaltijd goed verteerd zal worden.

Dit geschenkpakket is ideaal voor wie graag een extra’tje wilt doen voor iemand. Heerlijk om te drinken en 100% Belgisch.

Serveertip

  • TonicFever-Tree Mediterranean / Indi
  • Garnituren: schijfje sinaasappel OF koriander
    • met degustivum: schijfje sinaasappel OF gember
    • met aperitivum: schijfje sinaasappel
    • met energeticum: schijfje citroen OF jeneverbessen

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 50 cl + 3 blends
Alcoholpercentage 40 % / 76 % / 78 % / 77 %
Soort Zacht
Merk Copperhead
Limited Edition
Nieuw
Promo
Swipen voor 2 additionele foto's