Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Copperhead Duo

2 x 50 cl
Niet op voorraad
Slechts 1 beschikbaar!
SKU
15323
€ 91,80
Jammer! Dit product is niet langer beschikbaar

Gratis verzending binnen België vanaf €200

-          Copperhead Gin

Mr. Copperhead, een legendarisch alchemist, had de ambitie om hét levenselixer te vinden. Zijn levensdoel bereikte hij nooit, maar de legende dikte toch aan door zijn vondst van de Copperhead Gin. De alchemist beperkte zicht tot slechts 5 botanicals: jeneverbessen, kardemom, engelwortel, koriander en sinaasappelschil. Dit is het sprookje die de mystiek rond de Belgische gin inkleurt. De realiteit is echter anders: Yvan Vindevogel, Kortrijkzaans apotheker, en Bernard Filliers, eigenaar van de Filliers-stokerij, brachten hun knappe geesten bij elkaar om een voortreffelijke gin op basis van 5 ingrediënten te distilleren die tevens een helende werking zou hebben.

Copperhead Gin frappeert met zijn koperen fles en verfrist de neus met een zacht bouquet van citrusvruchten en kruidige accenten. U herkent de jeneverbessen, citrusvruchten en kardemom in de zachte smaak.

Copperhead Gin blendt onmerkbaar met Fever Tree Mediteranean en Schweppes Ginger Kardemom én krijgt een helende werking wanneer u de medicinale bitters Aperitivum, Digestivum en Energeticum er aan toevoegt.

-          Copperhead Black Batch

Copperhead Black Batch was een “ongelukkige” alchemistische ontdekking van mr. Copperhead’s tijdens zijn eindeloze zoektocht naar het levenselixer. Hij stootte op de vlierbessenstruik die hem ervan overtuigde dat het magische heelkrachten had die de sleutel tot onsterfelijkheid waren. Hij mengde de vlierbessen met zwarte Ceylonthee en dezelfde kruiden die terug te vinden zijn in de Copperhead Gin. De blend resulteerde niet tot onsterfelijkheid, maar garandeerde wel een buitengewone gin-ervaring.

Copperhead Black Batch heeft een fris en kruidig aroma van citrusvruchten met een al even frisse smaak van jeneverbessen, citroen en kardemom. De gin mengt zich op harmonieuze wijze met Fever Tree Mediteranean en Schweppes Ginger Kardemom.

Het Copperhead Duo Pack verpakt deze twee flessen in een simpele en stijlvolle doos die voorzien is van een stapsgewijze handleiding voor het blenden van de gins.

Meer Informatie
Inhoud 2 x 50 cl
Alcoholpercentage 40 % / 42 %
Soort Zacht
Merk Copperhead
Limited Edition
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto