Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Copperhead

50 cl
In voorraad
SKU
12600
€ 42,00

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Copperhead gin is ondertussen niet meer weg te denken uit het Belgische ginlandschap. Deze gin is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de apotheker Yvan Vindevogel en Bernard Filliers (van de graanstokerij Filliers). De Copperhead gin wordt verkocht in een bijzonder opvallende koperen fles. Copperhead verwijst niet enkel naar de ketels die gebruikt worden om deze gin te distilleren, maar ook naar het type slang dat symbool is voor de farmacie en die men ook kan terugvinden op de fles.

De botanicals die men terugvindt in de Copperhead gin zijn jeneverbessen, sinaasappelschil, korianderzaad, engelwortel en kardemom.

Deze mix resulteert in en zachte en frisse neus met citrusvruchten en kruidige accenten. In  de mond onderscheidt men sterk de jeneverbessen, citrusvruchten en kardemom.

De Copperhead gin is er ene die niet mag ontbreken in de collectie van elke ginliefhebber.

Serveertip

  • TonicFever-Tree Mediterranean / Indi
  • Garnituren: schijfje sinaasappel OF koriander
    • met degustivum: schijfje sinaasappel OF gember
    • met aperitivum: schijfje sinaasappel
    • met energeticum: schijfje citroen OF jeneverbessen

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 40 %
Soort Zacht
Merk Copperhead
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto