Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Citadelle Select Reserve

70 cl
In voorraad
SKU
15368
€ 40,00

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Citadelle Select Reserve Gin onderscheidt zich van de meeste gins door de manier waarop deze geproduceerd wordt. De meeste gins worden tegenwoordig gedistilleerd en meteen gebotteld. Maar niets is minder waar bij deze Franse gin. Deze wordt na het distilleren een aantal maanden in kleine vaten van Franse eik geplaatst vooraleer gebotteld te worden.

 

De Citadelle Select Reserve Gin heeft in het begin dezelfde basis als de Citadelle gin meegekregen. Het feit dat deze op vaten wordt geplaatst, zorgt er weliswaar voor dat de florale en citrussmaken getemperd worden, zodat de gin een rondere en zachtere smaak krijgt. Door de jaren heen is het recept van deze unieke gin weliswaar licht beginnen af te wijken van het oorspronkelijke recept. In 2012 werden nog drie extra botanicals toegevoegd. 

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 44 %
Soort Krachtig
Merk Citadelle
Nieuw
Swipen voor 1 additionele foto