Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Caorunn

70 cl
In voorraad
SKU
12413
€ 37,75

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Schotse gin Caorunn wordt geproduceerd in de Balmenach Distillery. Deze gin wordt in kleine batches geproduceerd van ongeveer 1000 liter. Deze wordt driemaal gedistilleerd en is op basis van graankorrel. 

Deze Schotse gin wordt gemaakt van 6 traditionele en 5 lokale botanicals die met de hand geplukt worden. Deze zijn: engelwortel, appel, wilde gagel, cassia schors, korianderzaad, paardenbloem, dopheide, jeneverbes, citroenschil, sinaasappelschil en lijsterbes.

Caorunn gin wordt gekenmerkt door de citrus- en dennengeur in de neus, die vervolledigd wordt met een paar florale toetsen. In de mond ervaar je een licht zoete smaak met een volle body die wat tinten van citrus en jeneverbes met zich meebrengt. Op de achtergrond smaak je dan weer de iets subtielere en soms moeilijk te ontwaren smaken van appel, bessen en vanille. De afdronk is zeer droog met een warme, peperachtige finale. Deze Schotse gin is goed gebalanceerd en heeft een aantal zeer fijne nuances.  

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 41,8 %
Soort Zacht
Merk Caorunn
Swipen voor 1 additionele foto