Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Broken Heart

70 cl
Niet op voorraad
SKU
15206
€ 42,00

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Deze gin uit Nieuw-Zeeland is er ene die u zeker moet uitproberen. De Broken Heart gin is het resultaat van een samenwerking tussen twee vrienden, Joerg en Bernd. Ze hadden als missie hadden een perfecte en complexe gin maken met fijne smaken… De twee vrienden slaagden erin om een fantastische gin te distilleren die perfect gebalanceerd was. Eén van de twee vrienden werd jammer genoeg zwaar ziek, en hoewel hij  hard gevochten heeft tegen zijn ziekte slaagde hij er niet in om deze te overwinnen. Zijn vriend Joerg was diepbedroefd bij dit overlijden en besloot om hun creatie “Broken Heart” te noemen om zijn goeie vriend te herdenken.

De Broken Heart gin bevat maar liefst 11 botanicals waarvan jeneverbes, koriander, limoenschil, lavendel, kaneel en engelwortel.

In de neus ervaar je sterk de jeneverbes aroma’s. In de mond zijn het vooral de koriander en de citrussmaken die goed tot hun recht komen. De Broken Heart gin heeft een frisse afdronk waar men een paar toetsen  dropachtige smaken in onderscheidt.

Serveertip

Bereiding - Vul uw ginglas met grote ijsblokken of 1 grote ijsbol. Wals het ijs rond, dit om het glas mooi te koelen. Daarna kan u 5cl gin toevoegen.Voeg nu uw garnituren toe naar wens. Als finish, steek uw barlepel in het glas waarlangs u de tonic laat vloeien, hierdoor mengt deze zich optimaal met de andere aanwezige ingrediënten in het glas. Zo uw perfect served gin!

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Soort Citrusachtig
Merk Broken Heart
Swipen voor 1 additionele foto